Full rulle

 
Bild från igår när jag var inne i stan och åt med Johanna & Matilda på 4kök. Kyckling med pitabröd & pommes, så galet gott.
 
Några av er har tagit er tillbaka till skolbänkarna, några är tillbaka på sin arbetsplats och några av er kanske är precis som jag: mitt i jakten på ett nytt jobb. Det är svårt att beskriva exakt hur uttråkad och trött jag är på att inte ha någon skola eller ett jobb att gå till och det har inte ens gått en halv vecka ännu. Jag hoppas verkligen att något jobb nappar på mina ansökningar snart, innan jag blir alldeles galen av för mycket fritid. 
 
Den här dagen har jag spenderat själv hemma för första gången på väldigt länge. Startade morgonen med en powerwalk på 5,9 kilometer innan jag satte igång med frukosten. Sedan kom jag på att jag kan stortstäda hela mitt rum eftersom jag inte har något bättre för mig. Sagt och gjort, hela rummet blev städat och inte nog med det så fortsatte jag vidare och städade hela huset och avslutade med att laga middag till min familj. Så jag har alltså haft fullt upp den här tisdagen. Nu tänkte jag starta några avsnitt av älskade Prison Break innan jag somnar. Imorgon åker jag tillbaka till min pojkvän och spenderar resten av veckan där. Det kommer bjudas på 3-årsfirande, hotellmys, och mycket gott. Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagarna som passerar | |
#1 - - Sofia:

gott!!

Upp