Just nu - Pizzabak

 
Nu var det riktigt längesen jag & min pojkvän bakade en hemmagjord pizza så vi kände att det var dags nu. Det luktar sååå gott från den ena pizzan som redan är inne i ugnen. Jag skriver mer senare efter vi har ätit och berättar om vad jag har haft för mig de senaste dagarna, så titta in här om ett par timmar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
smarrigt | | Kommentera |

Utgång med vännerna

 
På riktigt, jag är verkligen helt fast i PLL. Trots att jag har varit alldeles för nyfiken och tittat upp i stort sätt allting som har med vem "A" är att göra så kan jag bara inte sluta titta. Igår sov jag borta hos min kompis och när jag kom hem tidigare idag tog det inte mer än en kvart innan jag satt fastklistrad framför Pretty Little Liars. Nu har jag iallafall lyckats ta en kort paus för att skriva lite här istället. Ni måste ju ha något att läsa, för jag antar att det inte är så roligt att klicka in och se samma inlägg hela tiden eller vad säger ni?
 
Igår blev det utgång med Johanna, Julia och Linda. Hur kul som helst! Vi började med förfest hemma hos Julia, då även Ebba var med, och lite efter klockan elva gick vi ut. Träffade även en från mitt sommarjobb som jag inte pratat med sedan jag slutade, helt sjukt vad jag saknar att stå i gatuköket om dagarna och bara flumma omkring med de jag stod tillsammans med. Så det var kul att prata med henne. Vi drog vidare till nästa ställe efter ett tag, drack drinkar och hade det bra. Johanna och jag kom hem till henne runt klockan halv tre, gick och la oss vid 3 och klockan 6 var det dags att gå upp för att gå till skolan. Gissa om jag var trött idag! Men det var det värt, jag hade kul igår och vi hade ingen ansträngande dag i skolan idag iallafall. 
 
När jag kom hem satte jag mig som sagt framför PLL och tänkte sitta här nergosad i min säng ett tag till. Jag älskar verkligen att fastna för en serie och verkligen sätta mig in i den och inte kunna sluta titta. Såå bra! Om några timmar måste jag dock sluta titta och fixa lite till imorgon. Packa, dusch och lite sådan för imorgon åker jag äntligen till min pojkvän. Så jag har saknat honom i veckan! Så det ska bli otroligt mysigt. Vi har ingenting planerat för helgen, men vi hittar alltid på någonting som vanligt. Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagarna som passerar | | Kommentera |

Live Laugh Love

 
Lika dålig som jag varit med uppdateringen, har jag varit på att ta bilder. Därför får det bli den här som jag tog medan min pojkvän och jag åt glass och bara hade det mysigt i lördagskväll.
 
Här var det tomt. De senaste dagarna har jag bara velat göra saker och inte sitta framför datorn och berätta om saker jag gör, vilket tar upp mycket tid och med tanke på att jag inte har något att göra de två kommande timmarna så tänkte jag att det passar perfekt att skriva här. Det där blev en himla lång mening. 
 
Sedan jag skrev senast har jag umgåts med min pojkvän, mina vänner, min familj och Pretty Little Liars ungefär. Efter att Robin hade åkt hem i Söndags så satte jag mig på bussen hem till Johanna. Vi åkte till den nya vårdcentralen för att titta på hur den ser ut, riktigt fin! Och efter det åkte vi hem till henne där vi åt kvällsmat. När jag kom hem på kvällen satte jag mig framför Pretty Little Liars. Vaknade två på natten med datorn i mitt knä. Det var så spännande att jag verkligen inte ville gå och lägga mig, men det gick tydligen inte att hindra. 
 
Igår var det skola som vanligt, lektionerna har börjat komma igång på riktigt och det känns helt okej. Efteråt var jag med Johanna & Sandra. Vi gick runt i stan, handlade lite och senare på kvällen gick vi på bio. "Hur många kramar finns det i världen?", sötaste filmen. Jag tycker dom i filmen är så otroligt gulliga och roliga. Så den var helt klart värd att se. Jag var hemma runt klockan 21.00 och eftersom jag ändå inte skulle upp till skolan idag då vi är lediga så satt jag uppe halva natten och tittade på PLL. Gaahh, får inte nog!! Idag vaknade jag vid 09.20 ungefär, tränade, startade Pretty Little Liars, kollade på det tills jag var tvungen att åka in till körskolan vid ett, kom hem och satte mig framför serien igen. Sååå bäst! Lovar att jag uppdaterar bättre. Nu ska jag fortsätta se på PLL innan jag ska iväg till mitt systers skolläger och hälsa på, tjollahej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagarna som passerar | | 2 kommentarer |
Upp